INDUSTRIELE LED VERLICHTING

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

LED verlichting voor de industrie

Industriele led verlichting is een van de specialiteiten van Ilumax. Omdat enorme besparingen kunnen worden gerealiseerd, worden wij bij veel organisaties uitgenodigd om een voorstel te doen voor de vervanging van de bestaande verlichting.

Met industriële ledverlichting van Ilumax kunt u zeer eenvoudig de overstap maken naar zuinige ledarmaturen. Industriele led verlichting moet aan een aantal criteria voldoen.

Allereerst moeten de armaturen van een zware kwaliteit zijn. De verlichting zal binnen een industrieelbedrijf veelvuldig en onder zwaardere condities worden gebruikt.

De industriële led verlichting die wij organisaties bieden sluit aan op deze wensen. De armaturen zijn van hoge kwaliteit en voorzien van krachtige ledlichtbronnen. Sinds 2010 bewijzen onze armaturen hun dienst bij diverse bedrijven in binnen en buitenland.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

Als led leverancier ondersteunen wij onze collectie met een vakkundig advies van onze medewerkers. Wij bieden u gratis een handige rekentool voor het berekenen van uw energiebesparing, reductie van Co2 uitstoot en de besparing op onderhoud.

LED GROOTHANDEL PRODUCTEN

led verlichting vve portiek armaturen

LED PORTIEK ARMATUREN

Led verlichting voor toepassing in de centrale hal en galerij

led verlichting werkplaats led highbay

LEDVERLICHTING VOOR BEDRIJFSHAL

Led Straler zuinig in gebruik en eenvoudig schoon te houden

tl balk vervangen enkel

LED TL BUIZEN IN DE BEDRIJFSHAL

Goedkoop ledverlichting TL toepassen in bestaande armaturen

winkelverlichting led hanglamp

WINKELVERLICHTING LED HANGLAMP

Sfeervol en fraai geven gelijkmatig verdeeld winkel licht

LED LICHTEN INDUSTRIE

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED VERLICHTING PRODUCTIE

Energiezuinige ledverlichting van Ilumax voor een veilige, goed verlichte productieomgeving

LEDVERLICHTING INDUSTRIE

Met led verlichting kan eenvoudig veel geld worden bespaard in een industriele productie omgeving

LED VERLICHTING KANTOREN

De ledarmaturen van Ilumax staan garant voor een zuinig en helder verlicht kantoor in uw bedrijf

LED VERLICHTING LOGISTIEK

De grote lichtopbrengst van led armaturen van Ilumax zorgen voor een perfect verlichte logistieke werkplek

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Ledverlichting industrie

Afhankelijk van de werkzaamheden die plaatsvinden onder de verlichting kunnen wij putten uit een grote verscheidenheid aan producten die hun diensten al ruimschoots hebben bewezen. De afgelopen jaren hebben wij onze expertise ingezet om armaturen te ontwikkelen die de verschillende uitdagingen in de industrie de baas kunnen.

Wij hebben armaturen voor industriële ledverlichting die geschikt zijn voor het vervangen van gaslampen op hoogte, maar ook voor de vervanging van tlverlichting. Dat kan vaak met bronvervanging waarbij het bestaande armatuur behouden blijft. In gevallen waarbij gaslampen moeten worden vervangen adviseren wij een nieuw ledverlichtingarmatuur.

Voor de vervanging van verlichting in de industrie, waar bijvoorbeeld stof en vocht een rol spelen, hebben wij speciale stof- en waterdichte ledverlichting voor de industrie. Wij leveren tevens industriële ledverlichting die voldoet aan de HACCP norm en armaturen voor een ATEX omgeving.

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONZE KLANTEN

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.

Zuinige en voordelige LED Lichten voor iedere industrie