INDUSTRIELE LED VERLICHTING

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Industriele verlichting

Industriële led verlichting

Industriele verlichting led is één van de specialiteiten van Ilumax. Met industriële led verlichting realiseer je een grote energie besparing. Wij ontvangen dan ook veel aanvragen van organisaties om een voorstel te doen voor de vervanging van de bestaande verlichting.

Met industriële led verlichting van Ilumax maak je zeer eenvoudig de overstap naar zuinige ledarmaturen. Industriële verlichting moet aan een aantal criteria voldoen. Allereerst moeten de armaturen van een zware kwaliteit zijn. De verlichting wordt binnen een industrieel bedrijf veelvuldig en onder zwaardere condities gebruikt.

De industriële led verlichting die wij organisaties bieden sluiten aan op deze wensen. De armaturen zijn van hoge kwaliteit en voorzien van krachtige industriële lampen. Sinds 2010 bewijzen onze led armaturen hun dienst bij diverse bedrijven in binnen en buitenland.

De ledverlichting van Ilumax is van hoge kwaliteit en voldoet aan de Europese standaarden op het gebied van veiligheid en kwaliteit. De ledverlichting is voorzien van TÜV, RoHS keurmerk en CE label. Neem contact met Ilumax groothandel op voor jouw verlichting projecten.

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Industriële verlichting

Led verlichting voor de industrie

Bedrijven en instellingen zijn altijd op zoek naar kostenbesparing. Met industriële verlichting op de werkvloer bespaar je niet alleen op kosten, maar verbeter je ook de arbeidsomstandigheden. Met een goede verlichting op de werkplaats neemt tevens het risico op ongevallen af. Led verlichting knippert niet en dat is prettig voor de ogen.

Met Ilumax als betrouwbare partner kunnen bedrijven snel, veilig en eenvoudig gebruik overschakelen op een intelligente verlichting oplossing. We ontwikkelen gezamenlijk integrale en individuele oplossingen voor elke ruimte. Van magazijn, loods en bedrijfshal verlichting tot buitenverlichting terrein, kantoor werkplekken en led straatverlichting.

Ilumax is jouw betrouwbare lichtpartner. Wij coördineren indien nodig alle taken die verband houden met de verlichting. Van advies, montage, installatie, gebruik en onderhoud. Zodat jij je kan richten op jouw kernactiviteiten. Vraag vandaag nog een adviesgesprek aan.

Industriële verlichting plafond

Industriële verlichting fabriekslampen

Industriële verlichting plafond biedt uitkomst voor hoge industriepanden. De verlichtingsarmaturen kunnen direct aan het plafond gemonteerd worden of via en pendelkabel. De mogelijkheden van industriële verlichting fabriekslampen is groot. Vraag ons naar de opties voor jouw fabriekshal. 

Stof, warmte, kou, trillingen of vochtigheid een industriële omgeving stelt hoge en specifieke eisen aan de verlichting. Ilumax heeft op alle vraagstukken een passende led oplossing. Of het nu gaat om een strenge hygiëne-eisen in de levensmiddelen industrie (HACCP) of explosie gevaarlijke ATEX omgevingen. 

Corrosieve atmosferen bij een banden opslag fabriek of een fabriek voor verf. Met de industriële verlichting plafond of wand oplossingen van Ilumax ben je gegarandeerd van hoge kwaliteit ledverlichting en led armaturen. Vraag een gratis adviesgesprek aan.  

ATEX led armaturen

ATEX verlichting

Industrie panden en omgevingen zijn vaak onderhevig aan zware omstandigheden. Daarvoor bieden wij een led totaal oplossing in de vorm van robuuste en sterke led verlichting. Zoals IP65 led armaturen, goedgekeurde ATEX verlichting en ATEX led armaturen. Deze speciale industrie verlichting is bestand tegen kou, hitte, schokken, stoten, trillingen, vuil, stof en water. 

Onze ledverlichting kan worden toegepast bij onder andere:
– productiehallen
– levensmiddelenindustrie
– ATEX-zones
– gas- en oplosmiddel houdende atmosfeer hallen
– bij industriële omgeving met trillingen of bij zware machines
– bij overdekte en niet-overdekte buitenterreinen
– werkplaatsen
– lichte en zware constructie loodsen
– assemblage loodsen
– houtwerkplaatsen en verwerkende industrie

LED LICHTEN INDUSTRIE

Loods verlichting

Industriele tl verlichting

Met de duurzame loods verlichting van Ilumax bespaar je jaarlijks vele kosten uit aan energie. De hoge lichtopbrengst led lampen en lange levensduur zorgt er voor dat de terugverdientijd led verlichting relatief kort is. Bovendien bespaar je ook op het onderhoud van de loods verlichting. Tevens verlaag je met ledverlichting de CO2 uitstoot.

Ilumax biedt industriele tl verlichting oplossingen welke tot wel 100.000 branduren meegaan. De lange levensduur en minimale terugval in lichtopbrengst led lampen levert je een flinke besparing op in energie en onderhoud. Je geniet zeker 10 tot 12 jaar van een onderhoudsvrij leven met de armaturen led verlichting industrie van Ilumax. 

Alleen al door de oude armaturen en tl buizen te vervangen door nieuwe led armaturen en led tl buis bespaar je op de bedrijfskosten. Je kan nog meer besparen op de energiekosten met een bewegingssensor en een dimmer voor led verlichting. Daarmee worden de branduren beperkt wat vervolgens de levensduur led lampen bevordert. 

Magazijn led verlichting

Lichtoplossingen

Magazijn led verlichting biedt goed zicht in grote hallen met weinig daglicht. Een magazijn is voorzien van lange gangen, hoge stellingen en smalle doorgangen. Het personeel in een goederen bedrijfshal moeten zich snel en veilig kunnen verplaatsen door de gangpaden. Zowel met de vorkheftruck als te voet. Daarbij speelt een goed verlichting een grote rol.

Ze mogen daarbij niet verblind worden door het licht bij het wegzetten en orderpicken van de goederen. De ideale lichtoplossingen voor een magazijn bestaan uit hoge efficiënte en krachtige armaturen met een diepe lichtverdeling. De low glare ledlichten zorgen voor een mooie onafgebroken led lijnverlichting waardoor je verblindingsvrij naar boven kijkt.

Een magazijn bestaat uit meerdere lange gangpaden waard de producten liggen opgeslagen. Vaak brandt bij onbemande stellingen het licht onnodig lang. Ilumax biedt energie-efficiënt magazijn led verlichting aan. Door slimme sensoren te gebruiken, voorkom je onnodig energieverbruik. Denk hierbij aan een dag-nacht en bewegingssensor. 

Buitenterrein verlichting

Bedrijventerrein verlichten

Veilig verkeer op het industrieterrein is belangrijk. Daarom is een goede buitenterrein verlichting van Ilumax onmisbaar. Voetgangers en chauffeurs op het industriële bedrijventerrein moeten zich in weer en wind snel kunnen oriënteren en verplaatsen. Ook als het donker is, want in de industrie gaan de werkzaamheden vaak 24/7 door. 

Industriële buitenterrein is bij uitstek het toepassingsgebied voor led straatverlichting van Ilumax. Onze ledverlichting biedt optimaal zicht en heeft een hoge functionaliteit. Door de robuuste afwerking met hoge beschermingsklassen is de ledverlichting zeer goed bestand tegen alle weersomstandigheden. Regen, hagel, wind en sneeuw.

Vraag onze Ilumax adviseurs wat de beste totaaloplossing is voor jouw industrieel buitenterrein. Dankzij de IP65 led en XP67 klassen zijn de armaturen bij veeleisende buitenomgevingen te gebruiken. Wil je advies over de beste armaturen en railverlichting led industrie? Neem contact met ons op. Wij stellen een verlichtingsplan op en geven advies.

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Ledverlichting industrie

Industriele ledverlichting

Ilumax biedt verschillende soorten ledverlichting en armaturen aan die geschikt zijn voor gebruik in industriële omgevingen. Onze hoge kwaliteit industriele ledverlichting heeft haar diensten al ruimschoots bewezen. Zoals industriële vloerlamp en industriële hanglamp.

De afgelopen jaren hebben wij onze expertise ingezet om armaturen te ontwikkelen die de verschillende uitdagingen in de industrie de baas kunnen. Geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld een loods, magazijn, bedrijfshal en ATEX-zones. 

Wij hebben armaturen voor industriële ledverlichting die geschikt zijn voor het vervangen van gaslampen op hoogte, maar ook voor de vervanging van tl verlichting. Dat kan vaak met bronvervanging waarbij het bestaande armatuur behouden blijft. In gevallen waarbij gaslampen moeten worden vervangen adviseren wij een nieuw ledverlichting armatuur.

Voor de vervanging van verlichting in de industrie, waar bijvoorbeeld stof en vocht een rol spelen, hebben wij speciale stof- en waterdichte ledverlichting voor de industrie. Wij leveren tevens industriële ledverlichting die voldoet aan de HACCP norm en armaturen voor een ATEX omgeving. 

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.