led verlichting kantoor

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Ledverlichting kantoor

Led TL verlichting kantoor

Ledverlichting kantoor zorgt voor een gezonde werkomgeving. De verlichting kantoor is zeer bepalend voor het resultaat van de werkzaamheden die plaatsvinden op kantoor. Het is van invloed op de concentratie en gezondheid van jouw medewerkers.

Helaas is verlichting in veel kantoren slecht en wordt vaak nog gebruik gemaakt van dikke tl buizen met een starter. Deze verlichting is onzuinig en niet efficiënt. Gelukkig vervangen steeds meer bedrijven de verlichting in LED verlichting voor kantoren. 

De led TL verlichting kantoor van Ilumax levert je direct een grote besparing op. Niet alleen is ledverlichting kantoor zuinig met stroom, maar ook de levensduur is extreem lang. Bovendien is het onderhoud minimaal omdat de led lampen zo lang mee gaan. 

Door de lange levensduur led en besparende eigenschappen is ledverlichting kantoor een slimme investering. Welke je binnen enkele jaren dan ook terug verdiend. Wil je meer weten over hoe je oud led buizen kan vervangen door de led TL verlichting kantoor? Neem contact op met leverancier led verlichting Ilumax. 

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Led verlichting op kantoor

Led verlichting kantoor

Ben je als bedrijf op zoek naar led verlichting op kantoor? Led leverancier Ilumax voorziet jou graag van vrijblijvend advies op maat. Wij zijn een totaal leverancier led verlichting en nemen jou zorgen volledig uit handen op gebied van led verlichting kantoor. 

Je ontvangt van Ilumax advies over wat de beste ledverlichting en led armaturen zijn voor jouw kantoorpand. Het kan voorkomen dat de huidige aantal armaturen geschikt zijn voor het plaatsen van losse tl led verlichting. Dit scheelt weer in de kosten. 

Echter indien de led tl armatuur niet geschikt is, levert het geen optimale besparing op. Wij adviseren dan ook om de led tl armaturen te vervangen zodat je profiteert van de energiezuinig led verlichting op kantoor. 

Maak een afspraak met één van onze adviseurs. Wij komen graag bij je op locatie langs, zodat we een advies op maat kunnen geven. Daarbij houden we rekening met jouw wensen en het budget de kantoorverlichting.  

Voordelen led verlichting kantoor

Led verlichting voor kantoor

De voordelen led verlichting kantoor zijn groot. Ten eerste levert led verlichting voor kantoor een grote besparing op de energiekosten. Led verlichting van Ilumax is tot wel 90% zuiniger dan conventionele lampen. 

Ten opzichte van een gloeilamp, spaarlamp of halogeen lamp gaan led lampen 6 tot wel 30 keer langer mee. Door de lange levensduur led verlichting van 60.000 tot 100.000 branduren heb je ook minder onderhoud aan de verlichting kantoor. Gebruik ook slimme oplossingen. 

Zoals led dimmer inbouw of sensoren voor beweging en dag-nacht. Daarmee behaal je een extra besparing op de energiekosten. Bovendien gaan de lampen dan nog langer mee, tot wel 12 jaar. De voordelen led verlichting kantoor is ook de CO2 reductie uitstoot. 

Wil je meer weten over led verlichting besparing? Neem dan contact op met Ilumax ledgroothandel. Onze led specialist maakt een verlichtingsplan op waarbij de besparingen zijn meegenomen. Vraag nu een gratis en vrijblijvende offerte ledverlichting aan.

Verlichting werkplek

Verlichting kantoor

De werkplek is de belangrijkste ruimte van kantoorruimte. Het is dan ook belangrijk dat de verlichting werkplek in orde is. Op deze plek wordt namelijk het werk verricht en de omzet behaalt. Het is daarom van belang om te investeren in optimale led verlichting kantoor. 

Een goede verlichting kantoor levert voor jouw medewerkers een aangename en rustige werkplek op. Het verbetert de werkhouding. Wanneer documenten bijvoorbeeld niet goed te lezen zijn, gaan mensen voorover zitten wat een resulteert in een pijnlijke rug. 

Ilumax heeft veel soorten ledverlichting voor de werkplek. Verlichting werkplek in de vorm van let TL verlichting kantoor, bureau TL verlichting of bureau verlichting hangend boven de werkplek. Alsmede led plafondsysteem lampen die daglicht nabootsen. 

Laatstgenoemde is vooral prettig tijdens de donkere wintermaanden, wanneer er weinig daglicht is. Led lampen met beweging sensoren zijn ideaal en levert je ook gelijk een extra besparing op de verlichting kantoor op. Evenals dimmer voor led lampen van warm wit licht.

TOP 10 LED VERLICHTING

Kantoor verlichting

Led kantoorverlichting

Kantoor verlichting is niet alleen de verlichting van de werkplek. Er zijn nog veel meer delen van een kantoorpand waar led verlichting de uitkomst is voor een grote kostenbesparing. Zoals de kantine verlichting of koffiecorner verlichting. 

Een sfeervolle verlichting in de kantine draagt bij aan de ontspanning van de medewerkers tijdens de pauzes. De gangen en trappenhuizen verlichten is ook niet onbelangrijk. Allereerst voor het valgevaar, maar daarnaast ook voor representatieve verlichting. 

Ilumax geeft je advies hoe je bijvoorbeeld met led paneel opbouw,inbouwspots of railverlichting led de gangen kan verlichten. Voor led kantoorverlichting is voor iedere ruimte een minimaal aantal lux aan te raden. Voor verlichting werkplek en vergaderruimte 500 lux. 

Een gang 100 lux, receptie en ontvangsthal 300 lux, kantine mag iets lager zijn 200 lux en de archiefruimte ook 200 lux. Naast de grote collectie ledverlichting die je direct online in onze shop kan kopen, kan je ook contact opnemen voor advies, locatie bezoek en grote projecten.

Bureau TL verlichting

TL verlichting kantoor

In veel kantoren wordt vandaag de dag nog gewerkt met inbouw bureau tl verlichting. In plaats van iedere paar maanden tl buizen te vervangen is het ook mogelijk het gehele armatuur te vervangen door led tl verlichting kantoor of een led paneel kantoor verlichting.

Led panelen zijn te verkrijgen in standaard afmetingen zodat ze in het systeemplafond geïntegreerd worden. De verkrijgbare maten zijn vierkant 60 x60 cm of rechthoekig met een afmeting van 120 x 30 cm. 

Afhankelijk van het aanwezige daglicht kies je voor 3000K of 4000K met of zonder led dimmer. Vaak wordt ook nog gekozen voor bureau tl verlichting kantoor. Daarbij is het verstandig om de huidige armaturen te vervangen door led tl verlichting met armatuur.

Verlichting voor de werkplek of algemene kantoor-verlichting is enorm belangrijk voor de ideale werk omstandigheden. Een werkplek mag niet te donker zijn maar er mag ook zeker niet te veel lichtinval zijn. Voor de juiste kantoor-verlichting geeft Ilumax advies op maat.

Verlichting kantoor ARBO

Verlichting voor kantoor

Werkgevers zijn verplicht om een goede verlichting te verzorgen voor het personeel. De verlichting kantoor ARBO wetgeving geeft dit aan. Verlichting op de werkplek moet voldoen aan de Europese norm die gesteld is aan de hoeveelheid licht op werkplekken. 

Dit is vastgelegd in een NEN-norm, waarin de lux-waarden worden gehanteerd als meetwaarden. Voor iedere soort werkplek geldt een lux-norm voor verlichting voor kantoor. Dit zorgt ervoro dat de medewerkers veilige en in goede condities kunnen werken. 

Verlichting is maatwerk en iedere situatie is uniek. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van een goed verlichtingsplan. Illumax is al jaren specialist in het professionele led verlichting. Wij hebben van verlichting ons vak gemaakt en geven je graag advies.

Dit doen wij niet alleen bij verlichting voor kantoor, maar ook bij industrie panden, buiten op terreinen, parkeergarage, winkels, werkplaats in loods of magazijn, bedrijfshal, schuur en portiek. Bekijk onze diverse projecten. 

Duurzame verlichting kantoor

Kantoor led verlichting

Duurzame verlichting kantoor is niet meer weg te denken bij Verantwoord Maatschappelijk Ondernemen. Ilumax ledverlichting heeft zich dan ook gespecialiseerd in de vervanging van bestaande onzuinige verlichting. Ilumax is sinds 2010 importeur led verlichting voor haar klanten. Wij richten ons op functionele ledverlichting van een hoge kwaliteit.

Met onze kantoor led verlichting behaalt jouw bedrijf niet alleen een grote energie- en onderhoudskostenbesparing. Duurzame ledverlichting-kantoor is ook nog eens gezond voor jouw medewerkers. Onze duurzame ledlampen geven een egaal en prettig lichtbeeld. 

De verlichting is beeldscherm vriendelijk en simpel aan te brengen zonder al te veel technische kennis. Een installateur is meestal niet nodig voor de vervanging. Indien je wel graag gebruik wilt maken van onze installatie service zorgen onze deskundige monteurs voor een snelle en probleemloze vervanging van jouw led verlichting voor kantoor. 

Dit kan in de vorm zijn van led TL lampen, led panelen plafond, bureau tl verlichting of bureau verlichting hangend. Kortom wij zorgen voor een goede verlichting werkplek. Ilumax ledverlichting kopen kan tevens direct in onze online shop. Wil je meer weten? Neem dan contact met Ilumax op. Voor inspiratie kan je ook alvast onze licht projecten bekijken. 

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.