led verlichting schuur

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Led verlichting schuur

Schuur

De led verlichting schuur die gebruikt wordt voor bijvoorbeeld de opslag van aardappelen en bieten, moet aan heel andere eisen voldoen dan de verlichting in een gewone bedrijfsloods. Bij Ilumax hebben wij speciale led verlichting voor in de schuur.

Bedrijven in de agrarische sector, maar ook bedrijven die schuren gebruiken voor de opslag van goederen, zoeken een betrouwbaar armatuur dat geschikt is voor het gebruik in de schuur. Led verlichting schuur moet dan ook aan een aantal criteria voldoen.

Vaak hangt de verlichting in een garage of schuur op hoogte. Het armatuur moet daarom een krachtige lichtbron hebben. Bovendien is het in schuren vaker vochtiger en kouder dan in een gewone bedrijfshal. Het armatuur moet hiervoor geschikt zijn. 

Voor dit soort omstandigheden hebben wij de IP65-led verlichting en armaturen. Deze zijn stof- en waterdicht en dus zeer geschikt voor gebruik in schuren. Wil je meer weten over led verlichting schuur? Neem vrijblijvend contact met de adviseurs van Ilumax op. 

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED GROOTHANDEL

Verlichting schuur

Led armatuur TL

Onze led tl armatuur worden veelvuldig gebruikt voor verlichting schuur. Vanwege het goede licht wordt led armatuur TL vaak ingezet voor led verlichting bedrijven. Als bijvoorbeeld verlichting schuur, loods, magazijn, bedrijfshal, werkplaats, winkels, scholen, portiek, horeca en industrie. 

Daarnaast is de led armatuur TL met een IP-klasse van IP44 of hoger ook geschikt voor buiten verlichting schuur. In het led tl armatuur gamma van Ilumax kan je kiezen uit wel of geen waterbestendige en stofdichte tl armatuur. De niet waterdichte variant is de meest voordelige optie, echter zijn de TL lampen hierbij niet beschermd. 

In een schuur is het vaak vochtig en stoffig. Het is daarom aan te raden om voor de verlichting schuur te kiezen voor een waterbestendige en stofdichte led armatuur tl. Bovendien is de ledverlichting armatuur schokbestendig. Ze zijn stevig en kunnen dus ook tegen een stootje. Dat is voor verlichting schuur niet onbelangrijk. 

Led verlichting voor in schuur

Schuur verlichting led

Er zijn verschillende soorten ledverlichting voor in schuur. De standaard tl led armatuur welke dan ook het meest wordt gekozen. De led-tl-armatuur met een zeer hoge opbrengst. Deze schuur verlichting led is uitermate geschikt voor ruimtes met hoge plafonds van 6 meter of hoger. Ideaal voor loodsen, magazijnen en schuren.

Als laatste een led tl verlichting met armatuur. Hierbij is de led ingebouwd en niet vervangbaar. In de meeste tl armaturen kan je naar eigen keuze een led tl buis plaatsen. Mocht de armatuur erg verouderd zijn dan is het aan te raden een nieuwe led tl armatuur te kopen welke geschikt is voor ledverlichting. Daarmee behaal je het hoogste rendement.

Je kan bij tl buis kiezen welk vermogen en kleur van het licht je nodig hebt. Het wattage ligt meestal tussen de 5 en 30 watt. De led tl buis is verkrijgbaar in drie verschillende lichtkleuren. Namelijk Warm wit (3000K), Helder wit (4000K) en Koud wit (5000 tot 6000K). De led-specialist Ilumax kan je helpen bij het maken van de juiste keuze led verlichting.

Led verlichting berging

Schuur verlichting led

Met led verlichting berging ben je vele malen goedkoper uit dan traditionele verlichting. Led verlichting is veel zuiniger in verbruik dan bijvoorbeeld halogeenlampen of gewone TL buizen. Hoeveel besparen met schuur verlichting led? Een ledlamp kan tot wel 70% zuiniger zijn dan TL verlichting. En maar liefst 90% zuiniger dan conventionele verlichting. 

De besparing LED tov TL is maar liefst 50%. Led tl verlichting verbruikt namelijk minder energie. Een led tl buis van 150 cm met 23 Watt lamp vervangt met gemak een normale tl buis van 150 cm van 58 Watt. Steeds meer bedrijven stappen daarom over op energie zuinige ledverlichting. Niet alleen de besparing op de energiekosten levert geld op. 

Maar ook het weinige onderhoud. De schuur verlichting led gaat zeker 50.000 en bij sommige led lampen zelfs 100.000 branduren mee. Dit betekent dat je de komende 10 tot 12 jaar geen led lamp schuur hoeft te vervangen. Met slimme sensoren kan je zelfs nog meer besparen door het licht niet constant aan is. Zoals een bewegingssensor of dag-nacht licht.

LED VERLICHTING SCHUUR

Verlichting schuur led

Led schuur verlichting

Iedere schuur is weer anders, maar elke schuur heeft wel verlichting nodig. Het voordeel van led schuur verlichting is dat deze direct vol licht geeft, zodra je de lampen aanzet. Er is geen opwarmtijd benodigd. Daarnaast heeft verlichting schuur led het voordeel dat je zonder veel energie te verbruiken de gehele ruimte op een effectieve wijze verlicht. 

Gebruik je de schuurruimte als opslag? Dan kan je het stellen met een lagere lichtsterkte, zoals 2000 lumen. Wordt de ruimte gebruikt als werkplaats dan wil je liever een hoge lichtopbrengst. Voor alle toepassingen heeft Ilumax energiezuinige verlichting oplossingen. Wij zijn niet alleen leverancier led verlichting, maar ook ledgroothandel en importeur. 

Wij hebben jarenlang ervaring in verschillende ledverlichting oplossingen voor grote en kleine projecten voor MKB en overheid. Bij onze technisch specialisten kan je terecht voor een degelijk advies, een verlichtingsplan of installatie instructie. Ons lichtplan voldoet aan de strenge regelgeving die wetgevende organisaties stellen aan led verlichting in schuur. 

Led verlichting in schuur

Led verlichting voor in de schuur

Voor led verlichting in schuur wordt vrijwel altijd gekozen voor TL verlichting. En terecht, want TL verlichting geeft namelijk veel licht, is relatief goedkoop en gaat zeer lang mee. Er zijn verschillende soorten tl lampen verkrijgbaar. Tl buis van 150 cm lang, maar ook van 120, 90, 60 en 30 cm. Kijk voor de verschillende soorten ledverlichting kopen in onze shop. 

Ilumax biedt professionele led lichtoplossingen voor elke behoefte. De IP waarde van de tl verlichting is van belang als het vochtig is in de berging. Voor buitenverlichting bij schuren wordt de IP65-led lampen aangeboden. Deze zijn waterdicht en stofdicht. De kleur van het licht is net zo belangrijk als het soort led verlichting in schuur. 

Is de schuur of garage een werkruimte? Dan wil je koud licht hebben. Is het voor opslag dan is warm licht aan te raden. Bij koud licht blijf je wakker en actief, terwijl warm licht zorgt voor een rust modus. Daarom wordt vaak bij kantoren, magazijnen en andere werkplaatsen gekozen voor koud licht. Koud licht is 5000K of hoger. Tl verlichting is meestal 6500K.

Verschil led en tl verlichting

Led lamp schuur

Er is een groot verschil led en tl verlichting. Voorheen was tl verlichting de meest populaire keuze voor garages, werkschuren en bergingen. Al enige jaren is deze voorkeur aangepast naar led lamp schuur verlichting. Ledverlichting heeft namelijk veel voordelen, zoals: 

– Bij een tl buis duurt het vrij lang voordat de lamp op volledig vermogen schijnt. Een led lamp schuur heeft daarentegen een zeer snelle opstarttijd. Je geniet van direct licht.
– Led lampen besparen veel meer energie dan de oude TL lampen.
– De levensduur led verlichting is vele malen langer dan tl-verlichting. 

Door de oude tl buis vervangen door een led tl buis levert je al een besparing tot 70% op. Vervang je ook nog de oude armatuur in een led-armatuur dan loopt de besparing nog hoger op. Plaats een led dimmer of sensoren voor beweging of dag-nacht, dan bespaar je nog meer op de kosten van verlichting. Meer weten? Neem contact op met led-specialist Ilumax. 

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Led verlichting voor schuur

Wat kost een led TL lamp

In het verlichting aanbod van Ilumax hebben wij speciale led verlichting voor schuur. Wanneer de huidige armaturen in jouw schuur nog in goede staat zijn is het niet altijd nodig deze armaturen in zijn geheel te vervangen. Wij kunnen in een dergelijk geval gebruikmaken van bijvoorbeeld LED tl buizen. 

Armaturen waar oude tl verlichting in is aangebracht die nu versleten is, moet worden beoordeeld op de behuizing en de in het armatuur aanwezige elektronica. Wanneer beiden nog in goede staat zijn is het mogelijk de oude TL lamp te vervangen voor een nieuwe led tl buis als led verlichting voor schuur.

Wat kost een led TL lamp? Een led TL lamp heb je al vanaf een kleine vijf euro. Dit kan oplopen naar led T5 buizen voor 20 tot 30 euro. Bekijk de led TL lamp en led armaturen producten in onze online shop. 

Wanneer het armatuur is versleten kan vaak op de bestaande bekabeling een ledarmatuur worden aangesloten. Op deze manier bespaar je de kosten van nieuwe kabels uit. Daarbij is het vervangen van de verlichting ook nog eens heel erg gemakkelijk. Mocht je toch hulp willen dan kan je altijd de vakkundige installateurs van Ilumax vragen. 

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.