INDUSTRIE

Ilumax home icon

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

ILUMAX

Ledverlichting industrie

Led verlichting voor industrie

Met ledverlichting industrie realiseer je een hoge kosten besparing. In de industrie maakt men vaak nog gebruik van ouderwetse verlichtingsarmaturen. Veel bedrijven kunnen daardoor grote besparingen behalen. De stroomkosten zijn door het hoge verbruik van de verlichting in de industrie groot.

Steeds meer bedrijven bekijken de mogelijkheden van besparing op de kosten. In veel gevallen is het financieel zeer interessant om over te stappen op energiezuinige verlichting. Professionele led verlichting voor industrie heeft veel branduren en is daardoor snel terugverdiend.

Bij Ilumax hebben wij ons gespecialiseerd in led verlichting voor industrie. Onze adviseurs hebben ruime kennis en ervaring in jouw branche. De uitgebreide armatuurkeuze speciaal voor de industrie zorgt ervoor dat wij altijd een vervangend armatuur hebben dat aansluit bij jouw wensen.

Voor de industriële sector is het belangrijk om veilige en gecertificeerde armaturen led verlichting industrie te gebruiken. Wij adviseren dan ook onze speciale armaturen en IP65 led verlichting voor industrie gebruik aan. Deze zijn water- en stofbestendig. Je kan ze daardoor ook buiten gebruik als terreinverlichting. 

LED LEVERANCIER VOOR BEDRIJVEN

LED INDUSTRIE

Industrie led verlichting

Armaturen led verlichting industrie

Ilumax biedt industrie led verlichting oplossingen welke tot wel 100.000 branduren meegaan. De lange levensduur en minimale terugval in lichtopbrengst led lampen levert je een flinke besparing op in energie en onderhoud. Je geniet zeker 10 tot 12 jaar van een onderhoudsvrij leven met de armaturen led verlichting industrie van Ilumax. 

Alleen al door de oude armaturen en tl buizen te vervangen door nieuwe led armaturen en led tl buis bespaar je op de bedrijfskosten. Je kan nog meer besparen op de energiekosten met een bewegingssensor en een dimmer voor led verlichting. Daarmee worden de branduren beperkt wat weer de levensduur led bevordert. 

Onze licht experts geven je graag advies over op welke onderdelen van de verlichting je kan besparen. De besparing berekenen led verlichting voeren wij uit middels een handige rekentool. Met deze gratis rekentool bereken je eenvoudig jouw energie voordeel, de reductie van CO2 uitstoot en de besparing op onderhoud van ledverlichting industrie.

Industrie verlichting

Led verlichting voor loods

Industrie verlichting kiezen kan lastig zijn. Verlichting in een groot pand heeft namelijk een grote invloed op productiviteit en veiligheid van de medewerkers. Over het algemeen geldt hoe meer licht, hoe beter. Overstappen naar led industriele verlichting zorgt niet alleen voor een forse energiebesparing, maar geeft je ook de kans om te kijken naar het benodigde licht.

De klokarmaturen, oftewel de high bay led is bijvoorbeeld geschikt voor locaties met een hoog plafond. Denk hierbij aan led verlichting voor loods. Wij hebben armaturen voor industrie verlichting die geschikt zijn voor het vervangen van gaslampen op hoogte. Maar ook voor de vervanging van tl buizen, zoals de led tl verlichting met armatuur.

Bij het vervangen van gaslampen adviseren wij altijd om de armaturen ook te vervangen door ledverlichting armatuur. De oude armaturen zijn vaak niet geschikt voor ledverlichting. Wil je een uitgebreid advies over de juiste armaturen en ledverlichting industrie? 

Led verlichting voor magazijn

Magazijn led verlichting

Led verlichting voor magazijn is onmisbaar. De led lampen geven een goede lichtopbrengst zodat de labels van de producten goed verlicht zijn. Tegelijkertijd mag de juiste verlichting niet te sterk zijn, waardoor bijvoorbeeld de heftruck bestuurder verblind kan worden als hij omboog moet kijken in de bedrijfshal.

Met een juiste kwaliteit led verlichting met voldoende lichtopbrengst voorkom je fouten. Het verlaagt zelfs het risico op bedrijfsongevallen. De low glare ledlichten zorgen voor een mooie onafgebroken lichtlijn en minder verblinding van de lichten. Wil je meer weten over onze oplossingen led verlichting voor magazijn? Neem dan contact met ons op.

Een magazijn bestaat vaak uit meerdere lange gangpaden waard de producten liggen opgeslagen. Vaak brandt bij onbemande stellingen het licht onnodig lang. Ilumax biedt energie-efficiënt magazijn led verlichting aan. Door slimme sensoren te gebruiken, voorkom je onnodig energieverbruik. Denk hierbij aan een dag-nacht en bewegingssensor. 

TOP 10 best verkochte LED LAMPEN

LED VERLICHTING BEDRIJVEN

Industrie verlichting led

Led verlichting buitenterrein industrie

Bij Ilumax hebben wij ons gespecialiseerd in industrie verlichting led. Onze adviseurs hebben ruime kennis en ervaring in jouw branche. De uitgebreide armatuur keuze voor de ledverlichting industrie zorgt ervoor dat wij altijd een vervangend armatuur kunnen bieden dat aansluit bij jouw wensen.

Ledverlichting industrie kenmerkt zich door een hoge slijtvastheid en robuuste behuizing. De ledbronnen zijn krachtig en van hoge kwaliteit. In een industrie omgeving zitten de grootste besparingen vaak in de vervanging van de bestaande tl verlichting of de gasontladingsarmaturen. De mogelijkheden van ledverlichting voor industrie zijn divers. 

Zoals de industriële sensors met beweging en dimbare functie. De led high bay ter vervanging van gasontladingslmapen. Railsysteem led verlichting industrie ter vervanging van de lichtlijn. Goedgekeurde led ATEX verlichting voor explosie gevaarlijke industriële toepassingen. Led verlichting buitenterrein industrie is dankzij de IP65 klasse geschikt als buitenverlichting.

Onze adviseurs laten je graag de mogelijkheden zien die wij met ons portfolio kunnen bieden. Wij bieden je vaak verhelderende inzichten. Daarnaast leveren wij industriële led verlichting en armaturen waaraan je niet had gedacht. Door onze expertise en vele referenties ben je verzekerd van een goed advies op maat. Maak een vrijblijvende afspraak met een led specialist van Ilumax. 

Bezoek ons

Ilumax

Bezoek ons op:

Blauwhekken 1E
4751 XD Oud Gastel

Bel of mail ons:

Telefoonnummer: +31 (0) 165-201127
E-mail: info@ilumax.com

SOORTEN LED LICHTEN

Grote voorraad

Wij hebben altijd een grote voorraad professionele led verlichting in Nederland en België, waardoor veel van onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn.

Ilumax is de grootste leverancier van LED Verlichting aan de professionele branches. Led lichten voor kleine tot grote projecten. een werkplaats, parkeergarage, winkel, kantoor of een loods. ILUMAX de LED Groothandel.